۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۵۷

برای نخستین بار و به همت جهاد دانشگاهی؛

اولین دوره مسابقه ملی «سدید» در اردبیل برگزار شد

اولین دوره مسابقه ملی «سدید» در اردبیل برگزار شد

اردبیل- مرحله استانی اولین دوره مسابقات ملی ارائه سه دقیقه ای سدید با حضور دانشجویان دانشگاه های استان اردبیل به همت جهاد دانشگاهی واحد اردبیل برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در مراسم اختتامیه این مسابقه ملی که صبح شنبه برگزار شد، رییس جهاد دانشگاهی واحد اردبیل اظهار کرد: اولین دوره مسابقات ملی ارائه سه دقیقه ای سدید در پنج محور کتاب، پایان نامه، مقاله، طرح پژوهشی و اختراع به همت انتشارات جهاد دانشگاهی استان اردبیل و با همکاری معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی در محل دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی این دانشگاه برگزار شد.

حسام رسولی با گرامیداشت یاد شهدای خدمت خاطرنشان کرد: امیدوارم در انتخابات پیش رو با حضور خود و دعوت به مشارکت، دین خود را به شهدای خدمت و نسل انقلاب ایفا کنیم.

وی با اشاره به برگزاری برنامه‌های نو با ایده‌های نو در جهاددانشگاهی افزود: جهاد دانشگاهی از سال ۹۵ مسابقات ارائه سه دقیقه ای را در سطح دانشگاه های کشور برگزار کرده و امسال برای اولین بار در پنج بخش این مسابقه را برگزار می کند.

رییس جهاد دانشگاهی واحد اردبیل بیان کرد: طرح ارائه سه دقیقه ای مدت ۱۵ سال است که در سطح دانشگاه های دنیا رایج شده است و در این برنامه ها دانشجویان می توانند دستاوردهای علمی خود را در مدت سه دقیقه عرضه کنند.

رسولی با اشاره به اهداف این مسابقات اظهار کرد: دانشجویان دستاوردهای علمی‌، پژوهشی و فناوری خود را در این مسابقات به صحنه می آورند تا فرصتی برای ورود به حل مسائل جامعه پیدا کنند.

وی با اشاره به اینکه تقویت فن بیان و تسلط علمی برای ارائه سه دقیقه ای مطالب از نکات حائز اهمیت این مسابقات است، تصریح کرد: حال و آینده کشور با دستاوردهای علمی و فناوری نسل جدید دانشجو شکل می‌گیرد و امیدواریم با این رویدادها دانشجویان نقش سازنده خود را بیش از پیش در کشور ایفا کنند.

سدید بستری برای تقویت مهارت‌های ارتباطی دانشجویان

در ادامه معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی نیز با گرامیداشت شهدای خدمت و تسلیت شهادت امام محمد باقر(ع) و همچنین تبریک فرا رسیدن عید سعید قربان گفت: جهادگران علمی و افرادی که در عرصه علم و فناوری خدمت می کنند اگر ظاهرشان هم خسته به نظر برسد ولی در درونشان در حال تلاش و پویایی هستند.

عباس فنی اصل اظهار کرد: چنانچه یک شعر عربی می گوید «زمانی که روح بزرگ باشد بدن در برآورده کردن خواسته های آن به سختی می افتد» جهاد دانشگاهی اغلب در خلاءهای جامعه و همچنین حوزه دانشگاهی ورود پیدا می‌کند و این جای بسی خرسندی است.

وی ادامه داد: این مسابقات بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی، بیانی و ایده‌پردازی در دانشجویان، کاربردی کردن پژوهش‌ها و تحقیقات دانشجویی، ترویج فرهنگ مطالعه و ترویج گفتمان علم است.

فنی اصل خاطرنشان کرد: هدف پایان نامه صرفا گرفتن یک درجه علمی و یک مرحله تحصیلی نیست و باید پایان نامه بتواند مشکلی از جامعه را حل کند.

وی تصریح کرد: مصداق آن در بحث کشاورزی استان این گونه است که ما چندین هنرستان و دانشکده کشاورزی در استان داریم ولی در رتبه‌بندی کشوری در این بخش جایگاه بیست و ششم را داریم و این زیبنده استان نیست لذا باید تلاشگران عرصه علم و فناوری بیش از پیش در این عرصه همت کنند.

یکی از داوران این دوره از مسابقات نیز گفت: اجرای موفق و قابل تحسین از ویژگی های این دوره از مسابقات بود و در عرصه علمی، تمرین ارائه خوب و ارائه محتوا در مدت کوتاه خیلی ارزشمند است.

صادق فرهمند امین افزود: ما باید به سمت خوب ارائه دادن مطالب برویم که بعضی از دانشجویان ارائه خوبی نداشتند در حالی که دارای اثر خوبی بودند.

کد خبر 6136873

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha